Doneer voor extra’s voor patiënten en wetenschappelijk onderzoek

Hoe fijn zijn die extra’s als je iedere dag bestraald moet worden. Denk aan een bankje buiten terwijl je wacht op de taxi. Of een massagestoel om even een beetje te ontspannen. Dat bankje en ook die massagestoel hebben we inmiddels, mogelijk gemaakt door donaties. Daar zijn we ontzettend blij mee. Maar om de tijd bij HollandPTC voor patiënten en bezoekers nog prettiger te maken, en om meer wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken, kunt u ons steunen.

We hebben kleine en grote plannen, iedere euro is daarom van harte welkom en krijgt een mooie bestemming.

Precieze bestraling met protonentherapie
Protonentherapie is een precieze vorm van bestraling. We kunnen gezond weefsel om de tumor heen beter sparen en daardoor is de kans op bijwerkingen op de lange termijn kleiner.

Meer weten over protonentherapie, kijk op www.hollandptc.nl of kijk het filmpje dat we maakten voor kinderen: Doen protonen pijn? - HPTC (hollandptc.nl)


HollandPTC is opgericht door het Erasmus MC, LUMC en de TU Delft. We werken samen in zorg, onderwijs en onderzoek.

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Mooie 5km van HollandPTC

18-10-2023 | 10:51 Lekker weer, 5 en voor een aantal 10km lopen, heerlijke hapjes, een lief beertje en een gezellige groep collega's: wat een goede dag! En wat een prachtige tussenstand op zaterdag 7 oktober van €1275 voor onze nieuwe vriendenstichting. De teller blijft overigens gewoon lopen 😊 Dank aan alle collega’s en natuurlijk alle donateurs!
Lees meer
Bekijk alle
€ 100

Wim

07-06-2024 | 08:45